Ilona Schomper - Budget coaching

Wie is Ilona ?

Ik kom uit Zoetermeer, waar ik opgroeide als middelste van drie zussen. Mijn ouders waren Jehovah’s Getuigen en zij hebben mij en mijn zussen in deze organisatie grootgebracht. Dit betekende dat ik opgroeide in een wereld waar hoger onderwijs niet wordt aangemoedigd en de vrouw een ondergeschikte rol vervult, zowel in de organisatie als in het gezin.

Mijn allereerste werkervaring was bij mijn vader in zijn schoonmaakbedrijf. Ik maakte trappenhuizen schoon, kantoren en later hotelkamers. Ik trouwde jong en kreeg vier kinderen. Een afgeronde opleiding had ik dus niet. Inmiddels werkte ik als Housekeeping Manager in geweldige hotels zoals Des Indes in Den Haag. Heerlijke kinderen, een fijne baan en toch was ik niet gelukkig. Het roer moest om!

Ik ging scheiden en verliet de organisatie. Daarmee kwam ik terecht in een voor mij totaal onbekende wereld. Ik kreeg een herseninfarct en de diagnose ADHD. Kortom: Ik moest mijzelf helemaal opnieuw uitvinden.

Ik knipte mijn droom in stukjes

Wat wil ik nu echt? Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe? Ik droomde mijn toekomst en begon met het maken van lijstjes. Van die lijstjes maakte ik heldere en haalbare doelen. Ik knipte eigenlijk mijn droom in stukjes en ging aan de slag. Schulden werden afbetaald, ik las veel boeken over mindset (de kracht van gedachten) en ondernemen en ik bracht mijn eerste boek uit. Ik koos een opleiding en ronde deze af. Verschillende trainingen en behandelingen leerde mij omgaan met NAH (niet aangeboren hersenletsel) en ADHD. Zo ontstond langzaam maar zeker Tess Ilona Schomper: budget coach, life coach, auteur en professioneel cheerleader.

Ilona Schomper - Budget coach

Hoe kan ik je helpen?

Als budget coach en ervaringsdeskundige werk ik samen met jou aan je financiele doelen. Als life coach kijk ik met je mee naar jouw totale plaatje. Wat zijn jouw dromen en welke stappen moet je maken om die dromen uit te laten komen? Gewoon even behoefte aan een steuntje in de rug en een enthousiaste cheerleader? Ook dan kan je bij mij terecht voor een ondersteunend 1:1 gesprek. Ben je, net als ik, ex Jehovah’s Getuige en zoek je hierbij begeleiding of gewoon herkenning van andere ex Jehovah’s Getuigen? Dan verwijs ik je graag naar www.ex-jg.nl

Kopje koffie drinken?

Wil je graag een keer vrijblijvend afspreken om te kijken wat ik als coach voor jou kan betekenen? Let me know!