Ilona Schomper - Budget coaching

Van dromen naar doelen!

Toen ik als moeder van vier voor het eerst mijn eigen financiën moest gaan regelen, had ik geen idee wat ik aan het doen was. Net gescheiden, schulden uit mijn huwelijk, geen afgeronde opleiding en nauwelijks een netwerk om op terug te vallen. Je zou van minder in paniek kunnen raken toch?

Dromen had ik genoeg, maar van dromen kan je niet leven. “Goals are dreams with work boots on” is een quote die voor mij heel belangrijk is geworden. Van mijn dromen maakte ik doelen en voor mijn doelen maakte ik een plan.

Inmiddels heb ik een opleiding afgerond en ben ik schuldenvrij en financieel gezond. Ik heb keuzes moeten maken, maar het heeft ons aan niets ontbroken. Budgetteren kan je leren en is nog leuk ook! Creatief omgaan met de weinig middelen die je hebt is een uitdaging en die ga ik graag samen met jou aan. Vertel mij je dromen, dan zetten we ze samen om in haalbare doelen. Als jouw persoonlijke cheerleader ondersteun ik je op weg naar een (financieel) gezond en stressvrij leven.

Er valt geen appel onder een perenboom

Deze uitspraak las ik in een boek van Eef van Opdorp, een geweldige budget coach die ik enorm bewonder. Het is een uitspraak van haar moeder.

Natuurlijk is het fijn om mensen uit de schulden te helpen, maar het is natuurlijk nog veel fijner om niet in de schulden te belanden. Het valt mij op dat hier op school weinig tot geen aandacht aan besteed wordt. Dus van wie leren kinderen met geld omgaan? En wat betekent dat voor kinderen van ouders met (problematische) schulden? Als spreker geef ik op scholen en bij instellingen voorlichting over het plannen van een gezonde financiële toekomst. Heb je zelf kinderen en wil je dat ik een keer met ze aan het werk ga om ze meer financieel inzicht te geven? Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Herken jij jezelf hierin:

Ilona Schomper - Budget coaching

Het komt goed! Het komt altijd goed!

Ilona Schomper

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik ben ervan overtuigd dat alles met elkaar in verband staat. Financiële chaos, een rommelig huis, schulden, het ontbreken van structuur of planning, geen idee hebben van wat je met je leven wilt doen. Het zijn allemaal factoren die stress veroorzaken. Stress is vervolgens de veroorzaker van allerlei lichamelijke ongemakken. Deze ongemakken kunnen weer leiden tot grotere problemen zoals het niet meer in staat zijn om te werken enzovoorts. Maar zover hoeft het allemaal niet te komen!

WIl je verandering?

Of het nu gaat om je financiële doelen, het oplossen van schulden of een ander aspect van je leven waar je mijn hulp bij kan gebruiken: Voor iedere situatie bied ik een pakket op maat aan. Bekijk hier mijn aanbod of neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.